DuCreations Videoprodukties

Hoe & Wat

De beleving en de verbeelding van de opdrachtgever staan centraal. Tijdens het intake gesprek worden uitvoerig de wensen, eisen en ideeën besproken. Er wordt veelvuldig gespiegeld of hetgeen bedacht wordt haalbaar is en aansluit bij de doelgroep. De kijker moet immers snel tot de kern van de zaak kunnen komen. Doelstelling wordt geformuleerd; dit is de rode draad in het hele proces. Planning en budget worden besproken. Hierna volgt een op maat gesneden voostel. Hierin staan laatst genoemde factoren in heldere taal vermeld.

Na goedkeuring volgt het script. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor de inhoudelijke input en schrijft indien nodig de tekst voor de voice over. Na de opnames en de montage wordt een ruwe versie aan de opdrachtgever vertoond. In dit stadium kunnen eventuele wijzigingen worden doorgevoerd. Dan volgt de eindmontage en wordt de film op het juiste bestandsformaat (DVD / Internet) beschikbaar gemaakt.

 

BEDRIJFSFILMS & PROMOTIEFILMS

Videofilm heeft tegenwoordig een prominente rol als presentatiemiddel verworven. Niet meer weg te denken op het internet (website en social media). Tevens gebruiken bedrijven en instellingen dit medium steeds meer tijdens presentaties, op beurzen en in showrooms. Je bedrijf, product of dienst doeltreffend en pakkend presenteren; Promotiefilm als marketinginstrument!

DOCUMENTAIRES

Waarheidsgetrouwe beeldende verhalen. Puur, echt en recht uit het hart. Na de succesvolle korte film "Koken met Liefde" van het Johannes Hospitium, heeft DUCreations o.a. de volgende filmprojecten uitgevoerd: Licht Lucht Lichaam van de architect Maarten Struijs (Gemeentewerken Rotterdam), en de documentaire "Toos & Ron, leven en loslaten", geselecteerd door IDFA Docs for Sale. De volledige versie was jarenlang te zien op de site www.uitburgeren.nu, een initiatief van hersenonderzoeker Dick Swaab, Human en het Humanistisch Verbond. De internationale festival versie van de film "De Vogelwachter; tijd bestaat niet, enkel tij" is momenteel online On Demand te bekijken.

LEVENSVERHALEN

Altijd al je eigen verhaal beeldend willen optekenen? Een uiterst persoonlijk bericht voor het nageslacht, of een cadeau dat verrassing en originaliteit uitstraalt?
Meer info: www.JeLevensverhaal.nl

NIEUWS

Filmmaker Hans den Hartog gaat samen met producent Windmill Film de documentaire "ZOUT vs ZOET" produceren. ZOUT vs ZOET wordt een documentaire over de totstandkoming en bouw van de Vismigratierivier, een ecoduct door de Afsluitdijk nabij de spuisluizen van Kornwerderzand. Den Hartog volgt het hele proces vanaf de start begin 2018, tot realisatie. ZOUT vs ZOET gaat omstreeks 2022 in première. Het filmproject wordt ondersteund door het samenwerkingsverband De Nieuwe Afsluitdijk (DNA) en de initiatiefnemers van De Vismigratierivier.


. Interesse? Neem contact op en vraag naar de onbegrensde mogelijkheden! 

 

Home Creations Wat & Hoe Wie & Waar